Skip to main content
'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel
'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel

'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel

med bagte grøntsager og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager løg, rødbede, pastinak, knoldselleri og blomkål. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi vender rodfrugterne med zucchini og spinat, og serverer kød og grøntsager med smuk grøn pestodressing.

Tags:
Hvedefri
Mælkefri
Børnevenlig
Mere grønt
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ stk

Zucchini

100 g

Cremet pestodressing

30 g

Spinat

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Løg

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

275 g

Blomkål

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2522 kJ
Kalorier (kcal)603 kcal
Fedt33.5 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat33.5 g
Sukker19.2 g
Protein38.6 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både og rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm både.

Skær blomkål i 2 cm buketter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Mariner kød
2

Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et andet skærebræt.

Vend svinekød med Jorden Rundt, salt og et nip peber i en skål.

Skyl spinat.

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.

Tilsæt zucchini
3

Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når rodfrugterne har 5 min tilbage.

Steg svinekød 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen.

Tilsæt spinat, og vend sammen.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød og grøntsager på tallerkener.

Top med pestodressing.