'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel

'Jorden Rundt'-krydret svineschnitzel

med bagte grøntsager og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager løg, rødbede, pastinak, knoldselleri og blomkål. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi vender rodfrugterne med zucchini og spinat, og serverer kød og grøntsager med smuk grøn pestodressing.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

½ stk

Zucchini

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

50 g

Cremet pestodressing

30 g

Spinat

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

4 g

Jorden Rundt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2596 kJ
Kalorier (kcal)620 kcal
Fedt21.2 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat71.2 g
Sukker17.1 g
Kostfibre9.7 g
Protein39.4 g
Salt4 g
Potassium1207.6 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.1 mg

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær løg i 2 cm både og rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm både.

Skær blomkål i 2 cm buketter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Mariner kød
2

Imens, vend svinekød med Jorden Rundt, salt og et nip peber i en skål.

Skyl spinat.

Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.

Tilsæt zucchini
3

Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme, når rodfrugterne har 5 min tilbage.

Steg svinekød 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen.

Tilsæt spinat, og vend sammen.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød og grøntsager på tallerkener.

Top med pestodressing.