Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager løg, rødbede, pastinak, knoldselleri og blomkål. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi vender rodfrugterne med zucchini og spinat, og serverer kød og grøntsager med smuk grøn pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
½ stk
Zucchini
300 g
Svineschnitzel
4 g
Hvide Løjer & Urter
50 g
Cremet pestodressing
30 g
Spinat
1 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
1 stk
Løg
4 g
Jorden Rundt
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær løg i 2 cm både og rødbede (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Skræl knoldselleri, og skær i 2 cm både.
Skær blomkål i 2 cm buketter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, vend svinekød med Jorden Rundt, salt og et nip peber i en skål.
Skyl spinat.
Skær zucchini i 1 cm tykke, halve skiver.
Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme, når rodfrugterne har 5 min tilbage.
Steg svinekød 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen.
Tilsæt spinat, og vend sammen.
Skær svinekød i tynde skiver.
Anret svinekød og grøntsager på tallerkener.
Top med pestodressing.