Det internationale køkken

Græsk mad: Opskrifter med sydlandsk smag

Hummus, pita, gyros, hjemmelavet tzatziki og friske krydderurter. Der er ikke noget som en lækker græsk middag. Og med HelloFresh kan du slippe for alle indkøb til den! Vælg dine græske favoritter - så leverer vi det hele lige til din dør.

Få leveret græsk mad med friske ingredienser

Græsk moussaka, græsk salat, græsk yoghurt eller græske kødboller? Uanset hvilken græsk mad der er din favorit, kan den komme til dig med HelloFresh!

Få leveret dine favoritter fra det græske køkken

Din græske måltidskasse - lige til døren

Vil du gerne nyde den lækre smag af græsk mad fyldt med friske ingredienser og traditionelle nuancer? Det behøver ikke være svært. Med HelloFresh kan du nemt lave græsk mad hver dag, hvis du vil, uden at madlavningen tager længere tid.

Du skal blot vælge dine græske favoritretter her på siden, og så bringer HelloFresh de friske ingredienser og enkle opskrifter direkte til din dør. Og sådan kan det fortsætte uge efter uge, hvis du vil.

Så kan du snart nyde græske fladbrød, græske farsbrød og mange andre græske opskrifter helt uden besvær.

Hvordan skal din mezze se ud?

Lav græsk tapas med HelloFresh

Hvis du er lige så vild med den græske tapas, mezze, som vi er, så er det bare med at komme i gang! Hos HelloFresh kan du nemlig kombinere vores mange retter, så du kan servere et hav af dine yndlingsretter fra Grækenland.

Fra oliven, oste og syltede grøntsager til pitabrød, tzatziki og græske frikadeller. Her på siden kan du finde græske retter med og uden kød, som flere dyppelser og tilbehør. Fælles for alle vores græskinspirerede retter er, at smage og krydderier er i top. Sådan får du de bedste opskrifter til din græske mezze.

Sådan gør du

Hvis du ikke gider bruge tid på planlægning af ugens måltider og indkøb, kan du få det hele leveret direkte til din dør med HelloFresh. Vores måltidskasser er derfor den perfekte løsning til at lave lækre og autentiske græske retter uden at bruge for meget tid i køkkenet.

Vores kulinariske eksperter har sammensat en græsk menu med en bred vifte af opskrifter - alle sammen med udgangspunkt i friske og afmålte ingredienser, inspireret af Grækenland.

Du kan vælge retterne på nettet og gennem app’en på din mobil. Sådan sparer du tid på indkøb og planlægning - uden at gå på kompromis med de græske smagskombinationer og den kulinariske rejse til Middelhavet.

#Fresh

tips fra Grækenland

Tre simple tips til græsk mad

  1. Det græske køkken er Europas ældste - brug derfor de klassiske tilberedningsmetoder og -maskiner. Det er en sikker - og græsk - vej frem Græsk mad er enkel mad - brug derfor kun få, friske råvarer
  2. Lav dine græske retter med enten aubergine, citron, peberfrugt, feta, fisk, olivenolie, tomat eller yoghurt som omdrejningspunkt. Det er typiske ingredienser i det græske køkken, du ikke kan komme udenom.

FAQ om vores græske opskrifter

Hvad er de mest populære græske retter?

Nogle af de mest populære græske retter blandt danskere er græsk salat med feta, ovnretten Musaka, Pita Gyros og desserten Baklava. Se, om du kan finde opskrifterne her på siden!

Hvilke ingredienser er typiske for græsk mad?

Hvis du vil lave ægte græsk mad, er det først og fremmest godt at have friske krydderurter i dit køkken, såsom løvstikke og laurbærblade. Men du kommer heller ikke uden om krydderier som paprika, kommen, basilikum og krusemynte. Hvis du vil lave nyere græsk mad, kan du også med fordel få fat i oregano, enebær og fennikel.

Hvad er nationalretten i Grækenland?

Den græske nationalret er Moussaka: En ovnret af hakket oksekød, aubergine og kartofler.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.