Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Find opskriften til den perfekte hjemmelavede burger

Er du til hjemmelavet burger, hvor bøfferne laves med kærlighed, og salaten slynges med ærlighed - men er du kørt fast i de samme varianter? Så tag et kig på HelloFresh’ burgeropskrifter, og prøv vores BistroBurger.

Burgeropskrifter

Med HelloFresh’ kan du bikse hjemmelavede burgere sammen på nul komma dut. Vi sørger for, at du har det, som du skal bruge. Uanset om der skal syltede rødløg på toppen, pulled pork mellem de sprøde burgerboller eller crunchy pommes frites på siden.

Den bedste og nemmeste mad: Opskrifter på burger

Sprød bolle, smeltet ost, crunchy grønt og fed dressing. En burger har det hele. Og samtidig kan bare synet af den sammenklappede klassiker få mundvandet til at løbe hos mange.
Men det er ikke kun de tillokkende ingredienser, der gør burger til et hit over hele Danmark. Burgeren er også supernem at lave - og med HelloFresh’ kræver det endnu mindre af dig at lave din yndlingsburger. Du skal nemlig hverken at bruge tid på at handle ind eller afmåle råvarer!
Med HelloFresh skal du bare koncentrere dig om, hvad du har lyst til. For ligesom Muhamed kom til bjerget, så kommer alt det - som du skal bruge for at lave den perfekte burger - til dig. Vi sørger nemlig for at pakke sprød bacon, den gode skive ost, frisk salat, lækker steak, eller hvad end du har bestilt til din burger. Sådan giver vi dig opskriften i hånden og sørger samtidig for, at vejen til den perfekte og mest velsmagende, hjemmelavet burger er nemmer end nogensinde før!

Du kan lave verdens bedste burger selv!

Når du hører ordet “burger”, tænker du så mest på en stor saftig bøf? Frisk salat? Smeltet ost? Eller lækker dressing? Næsten uanset hvilke ingredienser du foretrækker i din burger, så kan du finde gode opskrifter og spændende inspiration hos HelloFresh. Vi vil nemlig gerne give dig det bedste fundament til at lave en smagfuld burger til dig og dine nærmeste.
Hold derfor en vågent øje med vores side, som løbende bliver opdateret med lækre burgeropskrifter, der kan give god inspiration til friske, smagfulde og velafbalancerede måltider - som samtidig kræver minimal indsats i køkkenet.

Hjemmelavede burgere med kød

Vi danskere elsker burger. Derfor har vi videreudviklet den sammenklappede klassiker i mange forskellige retninger - så når vi skriver “burger med kød”, mener vi ikke længere kun oksekød.
Med HelloFresh kan du gå helt nye kødveje i din hjemmelavede burger. Prøv blandt andet en burger med en saftig og marineret steak, der er lige så mør som smør. Eller hvad med krydret pulled pork, der skiller til perfekthed, når du tager den første bid? Og hvis vi skal tage fat i nogle af de mest populære opskrifter, hvad så med at bøffer lavet på kylling?
Mulighederne er mange, når du laver burger sammen med HelloFresh. Og de er faktisk endnu flere, når du tænker over, hvad du kan kombinere kødet og bollen med!

Alt det udenom kødet

Selvom steaken, baconen og fileten er burgerens midte, så er det ikke burgeren hjerte. Det er tværtimod alt det lækre tilbehør, som du kombinerer med kødet.
Hos HelloFresh sørger vi for, at tilbehøret aldrig bliver kedeligt - vi har nemlig styr på at sende alt fra sprøde løgringe og karamelliseret rødløg til fritter, portobello og tomatsalsa med burgeren.
Når du vælger at få en burger med i vores måltidskasser, så skal du derfor aldrig frygte, at du åbner for en tør bolle og sej bøf. Tværtimod. Vi går op i lave madopskrifter og udvælge tilbehør, så din aftensmad altid er saftig, spændende og med de mest friske råvarer.
Gør ligesom størstedelen af danskerne: Spis burger året rundt
Intet kan få os dansker til at stoppe med at spise burger. Næsten ikke, i hvert fald. Det eneste tidspunkt, hvor vores interesse for burger daler, er juleaften og juledagene efter samt den første del af januar.
Vi kan altså alle godt trænge til en burger efter den traditionelle julemad, ovenpå en sund januarmåned og som grillet gæstemad i de varme sommermåneder.
Og det hele giver jo mening. For burgeren er perfekt gennem hele året. En samle-selv-burger er god til familiemiddagen, en steakburger er god til daten, en snasket burger er god til tømmermændene og en hjemmelavet kyllingeburger er god på grillen.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.