Prosciutto-kyllingeburger og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Prosciutto-kyllingeburger og pestodressing

med ostegratineret hasselbackkartofler og fraiche

Prøv en nyfortolkning af den klassiske burger med vores Prosciutto-kyllingeburger og pestodressing. Denne burger fyldes med sprødstegt kyllingebryst omviklet med prosciutto, som giver en umami-intens oplevelse, der helt sikkert får mundvandet til at løbe.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

280 g

Kyllingebryst

50 g

Prosciutto

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

1 stk

Gulerod, Julienne

½ stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4216 kJ
Kalorier (kcal)1008 kcal
Fedt46.7 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat83.9 g
Sukker15.4 g
Protein58.4 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Placer et par kartofler mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt, og skær tynde snit (men ikke helt igennem). Fortsæt med resterende kartofler.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, top med finrevet ost, og krydr med salt og et nip peber. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne og møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Krydr med Mamas Favorit, salt og et nip peber.

Vikl prosciuttoskiver rundt om kylling.

3

Hæld en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Bland pesto og aioli i en lille skål.

Skær tomat i tynde skiver.

5

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Imens, bland rucola, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

6

Smør pestodressing på underbollen, og top med kylling og tomat.

Server med salat, kartofler og fraiche til at dyppe i.