Prøv en nyfortolkning af den klassiske burger med vores Prosciutto-kyllingeburger og pestodressing. Denne burger fyldes med sprødstegt kyllingebryst omviklet med prosciutto, som giver en umami-intens oplevelse, der helt sikkert får mundvandet til at løbe.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
280 g
Kyllingebryst
50 g
Prosciutto
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
1 stk
Gulerod, Julienne
½ stk
Tomat
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Placer et par kartofler mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt, og skær tynde snit (men ikke helt igennem). Fortsæt med resterende kartofler.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, top med finrevet ost, og krydr med salt og et nip peber.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne og møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Krydr med Mamas Favorit, salt og et nip peber.
Vikl prosciuttoskiver rundt om kylling.
Hæld en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland pesto og aioli i en lille skål.
Skær tomat i tynde skiver.
Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Imens, bland rucola, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Smør pestodressing på underbollen, og top med kylling og tomat.
Server med salat, kartofler og fraiche til at dyppe i.