Skip to main content
Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella med ekstra laks
Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella med ekstra laks

Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella med ekstra laks

med broccoli og rucola

Oplev smagen af ​​Italien med vores Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella. Denne lækre pastaret indfanger essensen af ​​italiensk madlavning, der kombinerer enkelhed og smag i hver bid.

Tags:
Kort forberedelse
Lynhurtig
Hurtig
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Spaghetti

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrusfrugt

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

2 stk

Basilikum

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

250 g

Broccoli

40 g

Rucola

250 g

Laksefilet

(Indeholder: Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til pasta

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 spsk

Olie til pesto

½ tsk

Salt til pesto

Næringsindhold

Energi (kJ)4992 kJ
Kalorier (kcal)1193 kcal
Fedt73.1 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat72.6 g
Sukker7.2 g
Protein57.6 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Kom pasta tilbage i gryden, og dryp med olivenolie.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered broccoli
2

Imens, skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

Steg broccoli
3

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli i 5-6 min, eller indtil mør.

Krydr med salt og et nip peber. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

Lav pesto
4

Imens, hak basilikum, pinjekerner og hvidløg fint.

Halver citrusfrugt.

Bland basilikum, pinjekerner, hvidløg, et stort skvæt citrusfrugtsaft, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Vend pesto og broccoli i gryden med pasta.

Forbered råvarer
5

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Skyl rucola.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Server
6

Anret spaghetti og laks i skåle.

Top med mozzarella og rucola.