Skip to main content
Meyers færdigretter duo - lasagne varianter

Meyers færdigretter duo - lasagne varianter

2 portioner | Klassisk lasagne & Grøntsagslasagne

Tilberedning: Ved opvarmning skal der opnås en kernetemperatur på minimum 75ºC (gælder alle metoder).

Mikrobølgeovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Varm retten i ca. 6-8 min. på 700-900 W.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Almindelig ovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Sæt bakken i forvarmet ovn ved 175ºC varmluft i ca. 20-25 min.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lasagne

(Indeholder: Mælk, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Jordnødder, Nødder, Sesam)

1 stk

Grøntsagslasagne

(Indeholder: Mælk, Gluten, Hvede, Selleri Kan indeholde spor af: Jordnødder, Nødder, Sesam)

Næringsindhold

Energi (kJ)2519 kJ
Kalorier (kcal)602 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat63 g
Sukker18.6 g
Protein31.3 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde