Cheesecake med saltkaramel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheesecake med saltkaramel

Cheesecake med saltkaramel

2 x 80 g | 2 portioner

Har du en sød tand, men ikke så meget tid? Så er en fondant lige til dig. Masser af lækkerhed, med kort beredelsestid.

Tilberedning:

Forvarmet ovn: Fjern papirkoppen og opvarm i 9-10 minutter ved 200 °C.

Mikroovn: Fjern papirkoppen og opvarm i 20 sekunder ved 800 - 900 W effekt (tilberedningstid til 1 fondantkage). Alle enheder kan variere. Dette er kun et råd.

Allergener:
Soja
Hvede
Æg
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Cheesecake med saltet smørkaramel

(Indeholder Soja, Hvede, Æg, Gluten, Mælk Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)621 kJ
Kalorier (kcal)148 kcal
Fedt8.4 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat15.8 g
Sukker12.7 g
Protein2.3 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde