Skip to main content
Hurtige vietnamesiske oksekødstacos
Hurtige vietnamesiske oksekødstacos

Hurtige vietnamesiske oksekødstacos

med asiatisk mayonnaise og knasende peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din taco-aften. Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser, og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv asiatisk marinade, og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Comfort Food
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

½ stk

Chili

2 stk

Hvidløgsfed

225 g

Hakket oksekød

1 stk

Mynte

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja, Sesam)

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

2 tsk

Ingefær

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Vand til marinade

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3518 kJ
Kalorier (kcal)841 kcal
Fedt47.2 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat69.1 g
Sukker7.7 g
Protein36.4 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv hvidløg og ingefær fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær citrusfrugt i både.

Skyl salat.

Hak mynte og peanuts groft.

Steg hakket oksekød
2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand og et skvæt citrusfrugtsaft i en lille skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med salt  3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt marinade, og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
3

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod.

Top med asiatisk mayonnaise, peanuts, mynte og chili.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.