Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Ingredienser til 20 pandekager, inklusive opskriftskort med 4 trin. Når duften af friskstegte pandekager svæver gennem køkkenet, er det nemt at samle hele familien omkring morgenbordet. Server dem med hindbærsyltetøj og flormelis og nyd en rigtig god start på dagen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Hindbærsyltetøj
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
10 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
Bland vand og pandekagemiks, og pisk det sammen til et glat dej.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Vend forsigtigt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.
Imens, anret hindbærsyltetøj og flormelis i små skåle.
Anret pandekager på en tallerken, og server med hindbærsyltetøj og flormelis.