Skip to main content
Weekend-kit med klassiske pandekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Weekend-kit med klassiske pandekager

Weekend-kit med klassiske pandekager

20 pandekager | med hindbærsyltetøj og flormelis

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Ingredienser til 20 pandekager, inklusive opskriftskort med 4 trin. Når duften af ​​friskstegte pandekager svæver gennem køkkenet, er det nemt at samle hele familien omkring morgenbordet. Server dem med hindbærsyltetøj og flormelis og nyd en rigtig god start på dagen.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
1 time
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder: Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Hindbærsyltetøj

50 g

Flormelis

(Kan indeholde spor af: Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

10 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4642 kJ
Kalorier (kcal)1109 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat179.2 g
Sukker80.6 g
Protein24.5 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Lav pandekagedej
1

Bland vand og pandekagemiks, og pisk det sammen til et glat dej.

Steg pandekager
2

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Vend forsigtigt. 

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen indtil de skal serveres, 100°C/80°C varmluft.

Forbered toppings
3

Imens, anret hindbærsyltetøj og flormelis i små skåle.

Server
4

Anret pandekager på en tallerken, og server med hindbærsyltetøj og flormelis.