Skip to main content
Grøntsagslasagne
Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne

350 g | 1 portion | Opvarm i ovn eller mikroovn

Vegetarisk lasagne fyldt med alt godt fra planteriget, plantebaseret bechamel-sauce og lækker tomatsauce. Toppet med smelteklar mozzarella.

Tilberedning: Ved opvarmning skal der opnås en kernetemperatur på minimum 75ºC (gælder alle metoder).

Mikrobølgeovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Varm retten i ca. 6-8 min. på 700-900 W.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.

Almindelig ovn:

  1. Fjern pap og prik hul i den klare plastikfilm.
  2. Sæt bakken i forvarmet ovn ved 175ºC varmluft i ca. 20-25 min.
  3. Lad retten hvile i 1 min. før servering.
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Grøntsagslasagne

(Indeholder: Gluten, Hvede, Mælk, Selleri Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder, Nødder)

Næringsindhold

Energi (kJ)1186 kJ
Kalorier (kcal)284 kcal
Fedt10 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat35 g
Sukker10.2 g
Protein12.1 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde