Skip to main content
Chokoladefondant

Chokoladefondant

2 x 90 g | 2 portioner | Opvarm i ovn eller mikroovn

4.1
(26)

Har du en sød tand, men ikke så meget tid? Så er en fondant lige til dig. Masser af lækkerhed, med kort beredelsestid.

Tilberedning:

Forvarmet ovn: Fjern papirkoppen og opvarm i 9-10 minutter ved 200 °C.

Mikroovn: Fjern papirkoppen og opvarm i 20 sekunder ved 800 - 900 W effekt (tilberedningstid til 1 fondantkage). Alle enheder kan variere. Dette er kun et råd.

Allergener:
Æg
Soja
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Chokoladefondant

(Indeholder: Æg, Soja, Gluten, Hvede, Mælk Kan indeholde spor af: Nødder)

Næringsindhold

Energi (kJ)1446 kJ
Kalorier (kcal)346 kcal
Fedt19.2 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat36 g
Sukker31.2 g
Kostfibre3.1 g
Protein5.9 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde