HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Chorizo Rigatoni
topBanner
Hurtig chorizo-rigatoni

Hurtig chorizo-rigatoni

med calabresepesto og hakket valnødder

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo ​​​​rigatoni! Vi steger chorizo ​​og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!

Tags:Hurtig
Allergener:GlutenMælkÆgNødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Pasta

(IndeholderGlutenKan indeholdeSoja)

60 g

Calabresepesto

200 g

Chorizo-pølse

(IndeholderMælk)

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

½ pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

20 g

Rucola

10 g

Valnødder

(IndeholderNødderKan indeholdeSesam, Jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

½ pose

Basilikum

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)729 kcal
Energi (kJ)3049 kJ
Fedt35.55 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat76.63 g
Sukker9.6 g
Protein29.98 g
Salt1.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

 

2

Skær chorizo i 1 cm skiver. Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Hak valnødder [1/2 pakke, 2P] groft. Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag.

 

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo i 1-2 min. Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.

 

4

Sænk til middel varme. Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

5

Tilsæt pasta, pastavand [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost og basilikum, og vend sammen. Smag til med salt og peber.

 

6

Anret chorizo-rigatoni i dybe tallerkener. Drys med valnødder. Top med rucola.