HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallPaasketraditioner

Tag den traditionelle påskefrokost til et nyt niveau

Er du klar til at tage den traditionelle påskefrokost til et nyt niveau? Påsken er lige rundt om hjørnet, og vi har samlet inspiration til, hvordan du let kan puste nyt liv i de traditionelle påskeklassikere.
Er du klar til at tage den traditionelle påskefrokost til et nyt niveau? Påsken er lige rundt om hjørnet, og vi har samlet inspiration til, hvordan du let kan puste nyt liv i de traditionelle påskeklassikere.

Mangler du inspiration til nye påskefavoritter?

Nytænk påskeklassikerne

Nytænk påskeklassikerne

Pift påskebordet op med flotte farver

Pift påskebordet op med flotte farver

Hvem siger, at påskebordet skal være klassisk?

Less is more – også til påske

Du kan sikkert nikke genkendende til, at et klassisk påskebord, som du kender det, ofte er fyldt til randen med alverdens retter. Det er lig med travlhed for den, der står i køkkenet, og det kan også virke overvældende for påskefrokostens gæster, for hvor skal man starte? Hvis du gerne vil nytænke dette års påskefrokost, kan det være en idé at udvælge nogle få favoritter og omdanne dem til en 3-retters menu. På den måde kan du give hver enkelt ret den fortjente opmærksomhed og samtidig undgå at overvælde bordet – og dine gæster – med for mange muligheder.

3 tips til at undgå madspild til påskefrokosten

1. Pust overskydende æg
Har du nogle æg til overs efter påskefrokosten? Så er det oplagt at puste og male dem, så de kan pynte derhjemme. Det er helt sikkert et hit hos både store og små. Og faktisk behøver du slet ikke at købe ny maling. Du kan nemlig sagtens male æg med te, kaffe, tusser eller bærsaft.
2. Spis rester i påskedagene
Er der rester tilbage efter påskefrokosten? Så er der ingen grund til at smide maden ud. I stedet kan du sætte resterne på bordet i de efterfølgende påskedage – enten til frokost eller aftensmad. Måske du kan gøre det til en hyggelig tradition at lave en mini-påskefrokost dagen efter?
3. Lav portionsanretninger
Når du serverer maden til påskefrokosten, er det en god idé at lave små portionsanretninger. Det ser pænt ud på et påskebord, og med anretninger er der også mindre risiko for at stå tilbage med store mængder mad, når gæsterne er gået hjem.

Æg, æg, æg

HelloFresh Logo

Nemme madideer til hverdagen

Ulvetime, studieforberedelse, overarbejde og trafikpropper. Har du også prøvet, at hverdagen er kommet i vejen for overskuddet til at lave god mad? Læs HelloFresh’ madideer, der tager bare 25 minutter at lave - så kan du kickstarte lysten til at lave lækker aftensmad i hverdagen.
Ulvetime, studieforberedelse, overarbejde og trafikpropper. Har du også prøvet, at hverdagen er kommet i vejen for overskuddet til at lave god mad? Læs HelloFresh’ madideer, der tager bare 25 minutter at lave - så kan du kickstarte lysten til at lave lækker aftensmad i hverdagen.