Efter en overdådig julemiddag står mange med køleskabet fyldt til randen med julerester: Kartofler, sovs, flæskesteg, and og rødkål. Skøn mad, der nu ender som madspild. For i jagten på den perfekte julemiddag får danskerne tit tilberedt mere, end der egentlig bliver spist. Men det er der heldigvis råd for! Her kommer fem opskrifter, der forvandler julens madspildsorgie til lækker frokost, hovedretter og snacks.
Når man har spist den samme julemiddag hele livet, ved man lige præcis, hvordan hver lille del skal smage. Så der er høje krav! Derfor giver HelloFresh dig tre gode tips, som får din julemiddag til at sidde lige i skabet.
Selvom julemiddagen er noget helt specielt, så er den blevet indtaget mange gange - og derfor kan den få brug for et par enkelte pift, som giver selve julemiddagen lidt ny kant. Især fordi vi allerede begynder på julemiddagen lang tid før juleaften. Det kan være udfordrende at overtale den ældre generation til at kaste sig ud i nye boller på julesuppen, men bare fordi, du tilføjer noget nyt, behøver du ikke undgå de elskede klassikere.
Hvis du vil glæde både skeptikere og eventyrlystne, kan du helt enkelt tilberede alt det det, som allerede findes på julebordet med tre nye fifs: