Vores måltidskasser
Log ind
HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallGronnerejul

Julemiddag

HelloFresh er altid klar til at forsøde juletiden med god smag for hele familien. Bliv inspireret og kom i julestemning her.

Spar op til 725 kr.

Den hellige julemiddag

"For mange af os er middagen den lysende stjerne, som vi ser frem til - og gør klar til - hele den 24. december. Den sprøde flæskesvær, saftige and, perfekte brune kartofler og sovsen, som sidder lige i skabet. Ja, julemiddagen er vigtig. Derfor ønsker vi at klæde alle hjemmekokkene godt på til et af årets vigtigste måltider. Vi ønsker at hjælpe dig med juleopskrifter og præsentere dig for nye såvel som traditionelle juleretter, som forsøder tilværelsen og giver glade maver rundt om hele middagsbordet.
Hvordan gøres din flæskesvær knasende sprød? Hvordan undgår du at udtørre andekødet? Og hvad er hemmeligheden bag de perfekte brune kartofler? Hvis du er på udkig efter svar på disse spørgsmål, så læs med her!"

En julemiddag med kant

Når man har spist den samme julemiddag hele livet, kan man få brug for et par enkelte pift, som giver middagen lidt ny kant. Især fordi vi allerede begynder på julemiddagen lang tid før juleaften. Det kan være udfordrende at overtale den ældre generation til at nye boller på julesuppen, men bare fordi, at du tilføjer noget nyt, behøver du ikke undgå det sædvanlige. Hvis du vil glæde både skeptikere og eventyrlystne, kan du helt enkelt tilberede alt det det, som allerede findes på julebordet med et par nye fifs. Brug rødkålen i en lækker salat med saltede mandler og appelsin, mariner din egen sild med spændende krydderier, eksperimenter med nyt fyld i anden - det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan du kan pifte dine klassiske juleopskrifter op. Test løs!

Vegetariske juleopskrifter

Hvordan passer julemiddagen til vegetaren? Julemaden er sædvanligvis lidt af et kød-show, men der findes mange måder hvorpå du kan tilberede vegetariske måltider med smag af jul. Mange af de gamle kendige på julebordet kan forvandles til vegetariske juleopskrifter, som kan få selv de største skeptikere til at lyse grønt. Skift mormors frikadeller ud med en vegetarisk version, ved at udskifte kødfarsen med sojafars. Server en nøddepaté i stedet for den gængse leverpostej til julefrokosten. Læg lidt ekstra kærlighed i en lækker rødkålssalat med saltede mandler, appelsin og andet godt. Uanset hvad du bedst kan lide fra julebordet, så findes der næsten altid et vegetarisk alternativ, som kan sikre en lækker middag for alle - vegetar eller ej.

Har du fået nok af julemaden?

Var den første sprøde flæskesvær lidt mere interessant end den femte? Måske du savner et lille afbræk fra julemaden indimellem. I såfald er vi her for dig. Vi leverer nemlig gode og næringsrige måltider fra hele verdenen lige til døren, så du har mere tid til julegaveshopping og hygge. Du kan blande havents delikatesser med grønne godbidder på under 650 kalorier. Nyde de bedste familiefavoritter som burger eller spaghetti carbonara. Vælge ekstra hurtige opskrifter, som er klar på 15 minutter i den travle juletid. Uanset hvad du er til, så finder du noget for alle smagsløg hos HelloFresh. Og du kan naturligvis sætte dit abonnement på pause eller opsige når som helst, hvis du kommer til at savne julemaden.

Der er desværre ikke nogen jule-måltidskasse fra HelloFresh i år.

Men. Det er jo stadig jul, og for de fleste af os, er jul lig med travlhed. Hvis du også har andre ting at se til end at traktere med medister og rødkål hver dag op til juleaften, så lad HelloFresh være et afbræk fra sild og svinekød de dage, hvor tankerne skal bruges på gavepapir og bordplaner. Denne uges menu byder på alt fra koreanske klassikere til spændende familieretter. Mange af dem tager under 25 minutter at tilberede og giver lige den kontrast fra almindelig julemad, der gør de gamle garvere ekstra lækre på selve dagen.

Hvis du er klar på at prøve HelloFresh, så får alle nye kunder lige nu op til 725 kr. rabat.

Mere madglæde. Mindre madspild.

Mere madglæde. Mindre madspild.

Kampen imod madspild strækker sig længere end julen. Med en måltidskasse fra HelloFresh kan du starte din forfriskende enkle hverdag og være med til at bekæmpe madspild - hver dag.

Kampen imod madspild strækker sig længere end julen. Med en måltidskasse fra HelloFresh kan du starte din forfriskende enkle hverdag og være med til at bekæmpe madspild - hver dag.

Spar op til 725 kr.