Vidste du, at hver fjerde dansker har flere rester i julen sammenlignet med resten af året? Desværre ender resterne ofte i skraldespanden. Det er en skam.
For vi ved jo, at din knasende flæskesvær og saftige and er lavet med så meget kærlighed, at de sagtens kunne få middagsbordet til at sige "MUMS!" igen, hvis resterne blev brugt i nye og spændende retter.
Derfor har vi spurgt 1000 danskere om alt fra hvilke ingredienser, de smider mest ud af i julen til cravings når julemaden bliver for ensformig, så vi havde det bedste grundlag for udviklingen af de 6 opskrifter, du ser forneden.
For at give dem en ekstra knivspids kærlighed, har vi også taget højde for jeres favorit verdenskøkkener fra tidligere undersøgelser. Velbekomme!
Slurp dig gennem den smagfulde suppe med miso, grønne godter og lækre flæskestegsrester. 48% af os har rester fra juleveteranen, og denne Ramen pifter resterne op og får stegen til endnu en gang at danse på tungen.
Tænd julelysene og start din morgen med den ultimative hygge-opskrift på denne French Toast. 43% af os har ekstra brødrester i julen, og hvor ville det være synd at smide dem ud, når det kan forvandles til denne forkælelse.
Tag på en kulinarisk tur til Thailand, hvor din saftige juleand kommer i godt selskab med alt fra den sprøde rødkål til de små sesamfrø. 42% af os har andestegsrester, og er vi ikke enige om, at det smager alt for godt til at gå til spilde?
Slurp dig gennem den smagfulde suppe med miso, grønne godter og lækre flæskestegsrester. 48% af os har rester fra juleveteranen, og denne Ramen pifter resterne op og får stegen til endnu en gang at danse på tungen.
Tænd julelysene og start din morgen med den ultimative hygge-opskrift på denne French Toast. 43% af os har ekstra brødrester i julen, og hvor ville det være synd at smide dem ud, når det kan forvandles til denne forkælelse.
Tag på en kulinarisk tur til Thailand, hvor din saftige juleand kommer i godt selskab med alt fra den sprøde rødkål til de små sesamfrø. 42% af os har andestegsrester, og er vi ikke enige om, at det smager alt for godt til at gå til spilde?
Har du også en ekstra sød tand i juletiden? Så må du ikke gå glip af denne søde og syndige kartoffelkage! 48% af os har kartoffelrester i julen - heldigvis får denne kage bugt med resterne og giver dine smagsløg en på opleveren.
Lad de syrlige æbler, den salte sennep og den søde glasering danse julevals i din mund. Mange af os spiser medisteren som pålæg, og 45% af os har pålægsrester i julen. Derfor har vi udviklet denne nyfortolkning til jer!
Når dagen starter med klatkager, bliver du glad for, at selv nissen efterlod risengrødsrester. Din risalamande kan også bruges! 40% af os har rester fra risalamanden og lige knapt 20% fra risengrøden. Brug dem og forkæl familien.
Har du også en ekstra sød tand i juletiden? Så må du ikke gå glip af denne søde og syndige kartoffelkage! 48% af os har kartoffelrester i julen - heldigvis får denne kage bugt med resterne og giver dine smagsløg en på opleveren.
Lad de syrlige æbler, den salte sennep og den søde glasering danse julevals i din mund. Mange af os spiser medisteren som pålæg, og 45% af os har pålægsrester i julen. Derfor har vi udviklet denne nyfortolkning til jer!
Når dagen starter med klatkager, bliver du glad for, at selv nissen efterlod risengrødsrester. Din risalamande kan også bruges! 40% af os har rester fra risalamanden og lige knapt 20% fra risengrøden. Brug dem og forkæl familien.
48%
48%
40%
48%
48%
40%
42%
44%
43%
42%
44%
43%