HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallBlack Friday
HelloFresh Logo

Black Friday tilbud fra HelloFresh

De lækre middage venter med en vild Black Friday rabat!
De lækre middage venter med en vild Black Friday rabat!

Gør madplan til en leg med HelloFresh-app'en

app market qr code image
Vælg dine måltider på få tryk
Få enkle instruktioner, mens du laver mad
Administrér det fleksible abonnement direkte i app'en
Ændr leveringsdag,- og tidspunkt, så det passer dig
Bestil nu, og spar op til 1199 kr!
app install image
<h2>Black Friday Rabatkoder til lækre middage</h2>

Black Friday Rabatkoder til lækre middage

Skru op for smagen denne Black Friday, hvor vi tilbyder saftige rabatter på lette og lækre middage.
Med en måltidskasse fra HelloFresh kan du sige farvel til madplanlægning, indkøb i ulvetimen og timer foran gryderne.
Madlavningen er gjort let som en leg med afmålte ingredienser af højeste kvalitet leveret lige til døren sammen med dine trin-for-trin opskrifter, som kan tilberedes på helt ned til 15 minutter.
Hvis du stadig ikke er overbevist, så kan vi forsikre dig om, at der er ingen bindingsperiode hos HelloFresh. Du kan altid pause, springe leveringer over eller opsige dit abonnement - her er der ingen bånd(pasta), der binder dig.
Bestil HelloFresh i dag og gør både smagsløg og pengepung en tjeneste.

Derfor skal du prøve HelloFresh

 • Gode middage. På dine vilkår.

  Gode middage. På dine vilkår.

  WVi tror på, at der er en hjemmekok gemt i os alle. Med HelloFresh forfiner du din kokkekunst uden at svede foran gryderne i timevis. Vi tager os af planlægning, indkøb og levering, så du kan fokusere på at have det sjovt i køkkenet. Lige så sjovt som det er at trylle mesterværkerne frem, lige så lækkert er det at spise dem. Hver uge vælger du nemlig dine livretter blandt 18 opskrifter, som byder på alt fra vegetariske vidundere til eksklusive Premium-middage.

 • Mindre at tænke på. Mere at nyde.

  Mindre at tænke på. Mere at nyde.

  Uanset om kalenderen er fuld, børnene er kræsne eller inspirationen er lav, så står vi klar med en hjælpende hånd i hverdagen. En hånd, som gør madlavningen sjov. Som gør aftensmaden bedre. Som giver dig mere tid til alt det, der betyder noget for dig. Tag for eksempel de afmålte ingredienser - med disse sparer du tid med at snitte, hakke og måle, og du kan let engagere hele familien i processen.

 • Mere friskhed. Uden omveje.

  Mere friskhed. Uden omveje.

  HelloFresh køber, pakker og leverer råvarer uden omveje. På den vis skruer vi sammen ned for CO2-udslippet, samtidig med at du kan nyde friskere ingredienser fuld af smag. Når du tager en bid af din saftige kylling, så ved du, at den kommer fra dansk landbrug. Og når du nyder din fisk kan du takke de morgenfriske folk, som har fanget den i skandinaviske farvande. Frugt og grønt er groet med respekt for miljøet og tilhører klasse I. Det er friskhed, du kan smage.

Oftest stillede spørgsmål om Black Friday

Hvornår falder Black Friday i 2023?

Black Friday falder altid på den fjerde fredag i november, og ligger derfor imellem d. 13. november og d. 27. november. Fordi Black Friday er så tæt på jul, benytter mange folk de gode tilbud til at købe julegaver til familie og venner.

Hvor stammer Black Friday fra?

Black Friday startede i USA i 1960'erne, hvor det blev fejret dagen efter Thanksgiving. Mange folk tager fri for at ordne julegaveindkøb på Black Friday, når de har fået en fornødne benzin fra gårsdagens lækre måltid. Nogle butikker har tilbud kørende fra torsdag til mandag, så de fleste kan nå at få et godt køb med. Det er ikke overraskende, at virksomheder har den travleste dag på Black Friday.

Hvorfor bliver Black Friday kaldt Black Friday?

I modsætning til hvad man kunne tro, har navnet Black Friday ikke noget at gøre med "Black Thursday", som beskriver aktiemarkedets crash i 1929. Navnet "Black Friday" kom til i 60'ernes USA, hvor det blev brugt til at beskrive trafikpropper og store menneskemængder på fortorvene, som typisk kunne ses to dage efter Thanksgiving, fordi det var helt sort af mennesker. En alternativ forklaring på navnet er, at det refererer til de sorte tal, som virksomheder kan skrive i budgetterne efter de har solgt en masse på dagen.

Hvor lang tid varer Black Friday?

Man kunne fristes til at tro, at Black Friday udelukkende varer en enkelt dag. Det er ikke tilfældet. Efterhånden strækker det sig over start til slut november, men enkelte tilbud, som leder op til den store dag. Måske du også har hørt om Cyber Monday, som foregår mandagen efter Black Friday og ofte binder en sløjfe på de gode rabatter.
HelloFresh Logo

Black Friday tilbud fra HelloFresh

De lækre middage venter med en vild Black Friday rabat!
De lækre middage venter med en vild Black Friday rabat!