Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw

Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw

4 portioner | med bacon Mac and Cheese og bagekartofler

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Vi lader vi os inspireres af amerikansk madlavningskunst, og aftenens måltid byder på velkendte klassiker. Vi laver bagekartofler som vi fylder med fraiche, cremet Mac and Cheese som vi topper med sprød bacon, og en dejlig sommersalat med salat, æble, fraiche, mayonnaise, sennep og citron. Samtidigt griller vi BBQ-kylling, og portobellosvampe med gouda.

Allergener:
Mælk
Sulfitter
Sennep
Hvede
Gluten
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
1 time
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1000 g

Bagekartoffel

300 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

120 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

550 g

Kyllingebryst

300 g

Portobello

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

140 g

Bacon, tern

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

1 stk

Citron

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 dl

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

¾ tsk

Salt (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)10984 kJ
Kalorier (kcal)2625 kcal
Fedt137.3 g
Mættet fedt65.9 g
Kulhydrat208.3 g
Sukker51.8 g
Protein142.7 g
Salt13 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm grill på 200°C på middel varme, og pensl med en smule olivenolie.

Riv 4 stykker 30x30 cm sølvpapir, og kom en kartoffel på hver. Dryp med olivenolie [1/2 spsk], og krydr med salt [1/2 tsk] og peber. Pak kartoflerne ind i sølvpapir og grill på grillen i 35-40 min, vend nogle gange undervejs. 

TIP: Bag kartofler i ovnen på 220°C/200°C varmluft hvis du ikke har en grill. - Test om kartofler er færdige med en gaffel. 

Lav sommersalat
2

Imens, halver citron.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland fraiche [1 pakke], mayonnaise, sennep, citronsaft [1 spsk], sukker [1/2 tsk], salt [1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Vend salatblanding og æble i skålen. 

Lav Mac and Cheese
3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. Stil til side i en skål.

Tilsæt madlavningsfløde, vand [1 dl], gouda, finrevet ost og salt [1/2 tsk] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, indtil osten er smeltet. Tilføj nu rigatoni og rør rundt. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Lav marinade og sauce
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie [2 spsk], halvdelen af ​​hvidløg og salt [1/2 tsk] i en lille skål.

Skær stilk af svamp. Pensl svampe med marinade.

Bland fraiche [1 pakke], resterende hvidløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.

 

Grill kylling og svampe
5

Kom svampe på grillen, når kartofler har 10 min tilbage. Grill i 4-5 min med bunden ned, indtil gyldne.

Vend svampe, fyld med gouda og grill i 4-5 min, indtil ost er smeltet.

Bland BBQ-sauce og salt [1/2 tsk] i en stor skål. Vend kyllingen i skålen.

Grill kylling i 4-5 min, indtil gylden og gennemstegt, vend nogle gange undervejs. 

TIP: Steg svampe og kylling på en stegepande hvis du ikke har en grill. Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Server
6

Anret salat, mac and cheese, kylling, svampe og bagekartofler på tallerkener.

Top mac and cheese med bacon, og bagekartofler med fraiche.