
Tex Mex chilli with avocado salsa
and cajun baked potato wedges
Tags:
Vegetarisk
•Plantebaseret
Allergener:
Sulfitter
•Gluten
•Byg
•Soja
•Selleri
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
500 g
Bagekartoffel
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ stk
Rødløg
½ stk
Gulerod
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
5 g
Tex-Mex
4 g
Røget paprika
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Avocado
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
½ stk
Lime
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 4)
2 dl
Vand (trin 4)
•Bageplade
•Stegepande
•Rivejern
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6