Tex Mex chilli with avocado salsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex Mex chilli with avocado salsa

Tex Mex chilli with avocado salsa

and cajun baked potato wedges

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Byg
Soja
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Rødløg

½ stk

Gulerod

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

5 g

Tex-Mex

4 g

Røget paprika

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 4)

2 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3495 kJ
Kalorier (kcal)835 kcal
Fedt48.4 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat69.7 g
Sukker20.5 g
Protein24.3 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6