Sæt gaflen i crispy, paneret kylling krydret med cajun, der giver et hyggeligt sting og leger med smagsløgene. Serveres sammen med luftig, sød kartoffelmos og frisk kålsalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
½ stk
Lime
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
450 g
Sød kartoffel
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skræl sød kartoffel, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Imens, skær lime i både.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland Ay Cajun-ba, panko og et nip peber i en trejde dyb tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstatted med 2 spsk mælk.
Læg hvert kyllingebryst mellem to stykker bagepapir på et andet skærebræt, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med et nip salt.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Bland snittet kålsalat, gulerod, æble, limesaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål.
Anret kartoffelmos, kylling og kålsalat på tallerkener.