Pandestegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med bagte rodfrugter og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, aftenens opskrift frister nemlig med en masse godt. Vi ovnbager kartofler, rodfrugter og zucchini sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter, og tilsætter derefter frisk spinat. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi kylling, som vi først har marineret. Vi serverer kylling, kartofler og grøntsager med cremet pestodressing.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Mælkefri
Kalorielet
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Cremet pestodressing

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2457 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker16.9 g
Protein43 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær løg i 2 cm både. 

Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Mariner kylling
2

Vend kylling med Jorden Rundt, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en stor skål.

Skyl spinat.

Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm halve skiver.

Tilsæt zucchini
3

Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Vend spinat på bagepladen med grøntsager.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anre grøntsager og kylling på tallerkener.

Top kylling med pestodressing.