Pandestegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kyllingebryst

Pandestegt kyllingebryst

med bagte rodfrugter og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, aftenens opskrift frister nemlig med en masse godt. Vi ovnbager kartofler, rodfrugter og zucchini sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter, og tilsætter derefter frisk spinat. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi kylling, som vi først har marineret. Vi serverer kylling, kartofler og grøntsager med cremet pestodressing.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Mælkefri
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Egg
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Jorden Rundt

30 g

Spinat

50 g

Cremet pestodressing

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2457 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker16.9 g
Kostfibre9.4 g
Protein43 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær løg i 2 cm både. 

Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Mariner kylling
2

Vend kylling med Jorden Rundt, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en stor skål.

Skyl spinat.

Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm halve skiver.

Tilsæt zucchini
3

Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Vend spinat på bagepladen med grøntsager.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anre grøntsager og kylling på tallerkener.

Top kylling med pestodressing.