topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild grillostekarry

Mild grillostekarry

med jasminris og frisk koriander

I aften laver vi en skøn karry med løg, gulerod, tomat, hvidløg, spinat og ingefær. Karryen får en fantastisk smag af, at blive krydret med Tikka Masala og vores færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Vi blander vores færdige karry med sprødstegt grillost, og serverer med jasminris.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Tikka masala

½ dåse

Tomatpuré

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)887 kcal
Energi (kJ)3711 kJ
Fedt44.4 g
Mættet fedt30.2 g
Kulhydrat81.3 g
Sukker17.2 g
Protein36.5 g
Salt7.4 g

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Steg grillost
2

Skær grillost i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 5-6 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak løg fint.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. 

Hak tomat groft.

Skyl spinat, og hak groft.

Lav karry
4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 2-3 min.

Tilsæt tomat, hvidløg, ingefær, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], tikka masala og Ginger Ninja, og steg videre i 1 min.

Sænk til middel varme, og tilsæt spinat, madlavningsfløde, vand [1/2 dl | 1 dl] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og lad simre i 4-5 min. 

Krydr med et nip peber.

Bland korianderyoghurt
5

Hak koriander groft.

Tilsæt grillost til stegepanden, og vend sammen med sauce.

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. 

Top med koriander.