
Mild grillostekarry
med jasminris og frisk koriander
I aften laver vi en skøn karry med løg, gulerod, tomat, hvidløg, spinat og ingefær. Karryen får en fantastisk smag af, at blive krydret med Tikka Masala og vores færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Vi blander vores færdige karry med sprødstegt grillost, og serverer med jasminris.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Løg
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Tikka masala
½ dåse
Tomatpuré
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
150 g
Jasminris
Ikke inkluderet i din måltidskasse
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ dl
Vand (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skær grillost i 2 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 5-6 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Imens, hak løg fint.
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.
Hak tomat groft.
Skyl spinat, og hak groft.
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og gulerod i 2-3 min.
Tilsæt tomat, hvidløg, ingefær, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], tikka masala og Ginger Ninja, og steg videre i 1 min.
Sænk til middel varme, og tilsæt spinat, madlavningsfløde, vand [1/2 dl | 1 dl] og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og lad simre i 4-5 min.
Krydr med et nip peber.
Hak koriander groft.
Tilsæt grillost til stegepanden, og vend sammen med sauce.
Anret ris og karry i dybe tallerkener.
Top med koriander.