Vegetarisk sort bønnechili
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk sort bønnechili

Vegetarisk sort bønnechili

med krydrede tortillachips og guacamole

I aften går den kulinariske rejse til Mexico, og vi frister med en fantastisk chili med hvidløg, cajunkrydderier, hakkede tomater, sojasauce, smør, fraiche og sorte bønner. Skønt tilbehør er sprøde chips med Tex-Mex krydderier, cremet guacamole med lime, goudaost og frisk tomat.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Milk
Gluten
Hvede
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Celery

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

1 stk

Tomat

2 stk

Tortillabrød

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

25 ml

Sojasauce

390 g

Sorte bønner

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

50 g

Revet gouda

4 g

Grøntsagsbouillon

5 g

Tex-Mex

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

3 spsk

Olie til tortilla

¼ tsk

Salt til guacamole

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4170 kJ
Kalorier (kcal)997 kcal
Fedt62.2 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat70.8 g
Sukker13.7 g
Kostfibre15.6 g
Protein23.1 g
Salt8.1 g
Trans Fat0.1 g
Potassium180.6 mg
Calcium14.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak tomat groft.

Hæld væde fra sorte bønner.

Skær lime i både.

Forbered chili
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og halvdelen af ​​Tex-Mex, og lad simre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav chili
3

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, sojasauce, vand, sorte bønner, salt, sukker og et nip peber, og bring i kog.

Sænk til middellav varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil tyknet.

Lav chips
4

Imens, bland resterende ​​Tex-Mex og olivenolie i en lille skål.

Skær tortillabrød i 3 cm trekanter, fordel på en bageplade med bagepapir, og pensl med krydderolie.

Bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.

TIP: Hold øje med chipsene, så de ikke brænder på. - Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav guacamole
5

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, salt, et skvæt limesaft og et nip peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Tag panden af varmen.

Tilsæt smør og halvdelen af ​​fraiche, og rør rundt.

Server
6

Anret chili i dybe tallerkener.

Top med guacamole, revet ost, tomat og resterende fraiche.

Server med chips og resterende limebåde.