Juicy chicken with pepper sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Juicy chicken with pepper sauce

with roasted vegetables and long grain rice

Indånd de rige aromaer fra denne klassiker, der har fået en eksotisk ansigtsløftning. Den brunede kylling kommer på en seng af vidunderligt smukke, vilde basmatiris, der får dit kulinariske hjerte til at smelte.

Tags:
Nem
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Kyllingebouillon

1 pose

Purløg

½ stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Rødbede

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2937 kJ
Kalorier (kcal)702 kcal
Fedt21.8 g
Mættet fedt9.6 g
Kulhydrat80.6 g
Sukker17 g
Protein44.3 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl], ris og et nip salt* i kog i en gryde. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær zucchini [½ stk, 2P] i halve skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i strimler. Hak purløg fint.

3

Fordel zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Steg kylling
4

Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.

Lav pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middellav varme. Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Krydr med friskkværnet peber*. Lad simre i 3-4 min. Tilsæt purløg og et nip salt*.

6

Anret ris, ovnbagte grøntsager og kylling på tallerkener. Top med pebersauce.