Hurtig Tex Mex-inspireret oksekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig Tex Mex-inspireret oksekødspasta

Hurtig Tex Mex-inspireret oksekødspasta

med cremet tomatsauce og frisk forårsløg

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på Tex Mex-inspireret oksekødspasta med peberfrugt, forårsløg, tomater og mornaysauce. Aftenens pasta er rørformet Rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi blander pasta med oksekød, sauce og grøntsager i stegepanden, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Zucchini

225 g

Hakket oksekød

1 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

1 g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3171 kJ
Kalorier (kcal)758 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt12.2 g
Kulhydrat79.6 g
Sukker12.2 g
Protein38.2 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekøg
2

Skær zucchini i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og zucchini med Tex-Mex og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt hakkede tomater, mornaysauce, salt og et stort nip chiliflager, og rør rundt.

Sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdig.

Tilsæt pasta og pastavand, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og et nip chiliflager.