Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på Tex Mex-inspireret oksekødspasta med peberfrugt, forårsløg, tomater og mornaysauce. Aftenens pasta er rørformet Rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi blander pasta med oksekød, sauce og grøntsager i stegepanden, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Zucchini
225 g
Hakket oksekød
1 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
1 g
Chiliflager
1 stk
Forårsløg
½ dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær zucchini i 2 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og zucchini med Tex-Mex og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hakkede tomater, mornaysauce, salt og et stort nip chiliflager, og rør rundt.
Sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdig.
Tilsæt pasta og pastavand, og vend sammen.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med forårsløg og et nip chiliflager.