Harissa grillost og zucchiniraita
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Harissa grillost og zucchiniraita

Harissa grillost og zucchiniraita

med tyrkisk inspireret bulgur

I aften går den kulinariske rejse til Turkiet, og vi laver krydret bulgur med løg, tomat og spinat. Vi krydrer også grillost med Harissa-krydderi og steger den gylden. Vi server bulgur og grillost med en kølende zucchiniraita med yoghurt, persille og hvidløg.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid22 minutter
22 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Panamad

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Zucchini

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

4 g

Harissa-krydderi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2.5 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2716 kJ
Kalorier (kcal)649 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt25.4 g
Kulhydrat39.6 g
Sukker10.5 g
Protein34.5 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Hak tomat groft.

Skyl spinat, og hak groft.

Kog bulgur
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg løg, tomat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, indtil grøntsager er bløde.

Tilsæt vand [2,5 dl | 4,5 dl] og bring i kog. 

Tilsæt bulgur, Panamad og grøntsagsbouillon, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered råvarer
3

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persilleblade fint.

Lav zucchiniraita
4

Bland zucchini, yoghurt, persille, hvidløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. Stil til side.

Vend spinat i gryden med færdig bulgur.

Steg grillost
5

Skær grillost i skiver (2 pr. person), og krydr med Harissa-krydderi.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, indtil gylden.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener, og top med grillost og zucchiniraita.