Stegte frikadeller i brun sovs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegte frikadeller i brun sovs

Stegte frikadeller i brun sovs

med blød baconmos og grøn spinatsalat

Tags:
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Løg

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

75 g

Radiser

1 pose

Dild

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

140 g

Bacon, tern

1 pose

Purløg

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4300 kJ
Kalorier (kcal)1028 kcal
Fedt62.2 g
Mættet fedt29.2 g
Kulhydrat67.7 g
Sukker12 g
Protein50.1 g
Salt7.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6