
Stegte frikadeller i brun sovs
med blød baconmos og grøn spinatsalat
Tags:
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
•Sennep
•Sulfitter
•Æg
•Gluten
•Hvede
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
500 g
Bagekartoffel
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Løg
100 g
Brun sovs
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
75 g
Radiser
1 pose
Dild
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
140 g
Bacon, tern
1 pose
Purløg
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 1)
1 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ dl
Vand (trin 5)
•Stegepande
•Rivejern
•Gryde
Fremgangsmåde

1

2

3

4

5

6