topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
iMat spaghetti Carbonara

iMat spaghetti Carbonara

med sprød bacon og frisk æblesalat

En klassiker med et twist. Her får du vidunderlig spaghetti carbonara med lækker, cremet sauce lavet på bacon, svampe og spinat – og gjort uimodståeligt cremet med den plantebaserede iMat fra Oatly. Server med en super velsmagende spinat- og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

200 g

Champignon

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

140 g

Bacon, tern

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Æble

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

125 ml

Oatly iMat

(Indeholder Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3450 kJ
Kalorier (kcal)824 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat80.4 g
Sukker15.2 g
Protein36.1 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

Skær svampe i tynde skiver.

Skyl spinat.

Kog spaghetti
2

Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon og svampe
3

Imens, opvarm en stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt svampe og hvidløg, og steg videre i 5-6 min.

Sænk til middel varme.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie, hvis der ikke er nok stegefedt i panden. 

Lav æggeblanding
4

Pisk iMat [1/2 pakke, 2P], æggeblomme [2 stk I 4 stk], finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber sammen i en skål.

TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet. - Gem den overskydende iMat [2P] til morgenkaffen. 

Tilsæt spaghetti
5

Tilsæt spaghetti, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden, og lad simre under omrøring i 2 min.

Smag til med salt og peber. 

Bland æble, spinat, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål.

TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener.

Drys med persille.