Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Lynstegte rejer med cremet perlecouscous og frisk basilikum. Rejerne steges med hvidløg, vi blander perlecouscous med citron, spinat og crème fraiche, og så topper vi med solsikkekerner og frisk basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Citron
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
10 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 pose
Basilikum
4 g
Hvide Løjer & Urter
30 g
Spinat
1 stk
Zucchini
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ dl
Vand (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring vand [3.5 dl | 7 dl] og salt [¼ tsp | ½ tsp] i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 11-12 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Tag gryden af komfuret, og lad hvile under låg indtil servering.
Skær citron [1/2 st, 2P] i både. Hak løg fint. Hak halvdelen af basilikum fint, og pluk resterende blade. Skær tomat i 1 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg rejer i 1-2 min på hver side. Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken. Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande. Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, indtil bløde. Tilsæt Hvide Løjer & Urter og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 30 sek.
Rør i vand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon i stegepanden, og lad simre i 3-4 min.
Rør i færdig perlecouscous, hakket basilikum, spinat og crème fraiche [1/2 pakke, 2P] i stegepanden. Krydr med citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber. Bland indtil gennemvarmet, og indtil spinat er faldet sammen.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med rejer og solsikkekerner [1/2 pakke, 2P] og pynt med basilikumblade.