Shrimps on creamy pearl couscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Shrimps on creamy pearl couscous

med cremet perlecouscous og frisk basilikum

Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Lynstegte rejer med cremet perlecouscous og frisk basilikum. Rejerne steges med hvidløg, vi blander perlecouscous med citron, spinat og crème fraiche, og så topper vi med solsikkekerner og frisk basilikum.

Tags:
Kalorielet
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Citron

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

1 pose

Basilikum

4 g

Hvide Løjer & Urter

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2463 kJ
Kalorier (kcal)589 kcal
Fedt20.3 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat72.3 g
Sukker12 g
Protein24.4 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [3.5 dl | 7 dl] og salt [¼ tsp | ½ tsp] i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 11-12 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Tag gryden af komfuret, og lad hvile under låg indtil servering.

2

Skær citron [1/2 st, 2P] i både. Hak løg fint. Hak halvdelen af basilikum fint, og pluk resterende blade. Skær tomat i 1 cm tern.

 

3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg rejer i 1-2 min på hver side. Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken. Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande. Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min, indtil bløde. Tilsæt  Hvide Løjer & Urter og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 30 sek.

 

4

Rør i vand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon i stegepanden, og lad simre i 3-4 min.

 

5

Rør i færdig perlecouscous, hakket basilikum, spinat og crème fraiche [1/2 pakke, 2P] i stegepanden. Krydr med citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber. Bland indtil gennemvarmet, og indtil spinat er faldet sammen.

6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med rejer og solsikkekerner [1/2 pakke, 2P] og pynt med basilikumblade.