Sesame-crusted salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sesame-crusted salmon

Sesame-crusted salmon

with a parsley mayo and apple salad

Sesamlaks med søde fritter er en vidunderlig fiskeret med spændende tilbehør, der giver perfekt kontrast i smag og tekstur på tallerkenen. Laksen paneres i sesamfrø og steges derefter lækkert sprød. I mellemtiden passer de søde kartofler fritter med hvidløg sig selv i ovnen. Vi laver også en frisk salat med syltet agurk og pære, og en cremet persillemayo.

Tags:
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep
Fisk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

60 g

Blandet salat

½ stk

Citron

½ stk

Æble

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3162 kJ
Kalorier (kcal)756 kcal
Fedt48.2 g
Mættet fedt7.1 g
Kulhydrat46 g
Sukker9.8 g
Protein32 g
Salt0.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20 min, eller indtil gyldne.

Sylt agurk
2

Skær agurk i tynde skiver. Bland agurk, hvidvinseddike, vand* [1/4 dl | 1/2 dl], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt* i en lille skål, og stil til side. Hak persille fint. Bland persille og mayonnaise i en lille skål. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Paner laks
3

Fordel sesamfrø på en tallerken. Dup laks tør med køkkenrulle, vend med en smule olivenolie*, og krydr med et stort nip salt* og peber*. Vend laks med skindsiden nedad på tallerkenen med sesamfrø, og tryk let, så paneringen sidder fast.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme, når fritter har 5 min tilbage. Steg laks med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-4 min.TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav agurksalat
5

Skær pære [1/2 stk, 2P] i tynde skiver. Hæld væde fra agurk. Bland agurk, pære, salat og en smule olivenolie* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret sesamlaks, fritter og agurksalat på tallerkener. Server med persillemayonnaise.