topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pestorørt tagliatelle

Pestorørt tagliatelle

med ovnbagte grøntsager og frisk basilikum

Tagliatelle med cremet pesto, lyder det ikke bare lækkert? Vi laver en cremet sauce med pesto, crème fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon. Vi blander saucen med tagliatelle og ovnbagt tomat og zucchini. Vi topper herlighederne med revet ost og frisk basilikum, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Sulfitter
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Citron

1 pose

Basilikum

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Zucchini

2 stk

Tomat

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2966 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat87.9 g
Sukker11.6 g
Protein22.6 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini i halve skiver. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Forbered råvarer
2

Bring en gryde med saltet vand i kog. Hak hvidløg fint. Skær citron i både. Hak basilikum groft.

Kog pasta
3

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, når grøntsagerne har 5 min tilbage, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 spsk | 2 spsk], og hæld resten fra. TIP: Vend pasta med en smule olivenolie i gryden.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon og pastavand, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pesto og pasta
5

Tilsæt pesto og ovnbagt tomat og zucchini. Tilsæt pasta og et skvæt citronsaft, og vend sammen. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med hård ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.