Pandestegte sellerifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte sellerifritters

Pandestegte sellerifritters

med ovnstegte kartofler og zucchinisalat

Tags:
Kalorielet
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ stk

Løg

1 stk

Zucchini

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

400 g

Små kartofler

40 g

Rucola

1 pose

Kruspersille

4 g

Hvide Løjer & Urter

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2645 kJ
Kalorier (kcal)632 kcal
Fedt35.5 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat54.7 g
Sukker10.3 g
Protein20.2 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6