topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt cajun-laks

Ovnbagt cajun-laks

med bagt majskolbe og citronyoghurt

I aften frister vi med enkle, klassiske smage med masser af smukke farver. Ovnstegt laks med velsmagende cajun-krydderier. Bagt majs toppet med smør. Bagte løg og kartofler vendt sammen med frisk spinat, og så topper vi med frisk citronyoghurt.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Majskolbe

400 g

Små kartofler

1 stk

Rødløg

½ stk

Citron

30 g

Spinat

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3805 kJ
Kalorier (kcal)910 kcal
Fedt55.4 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat74.7 g
Sukker9.9 g
Protein37.2 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag majs og kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællet), og skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepair. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Skræl majs, og halver. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og placer på bagepladen. Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil majsen er mør og kartoflerne er gyldne.

Bland cajunolie
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon, et skvæt citronsaft og et nip peber i en lille skål.

Skær smør [2 spsk | 4 spsk] i små stykker.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Bag laks
3

Placer laks på bagepladen, når kartoflerne har 8 min tilbage. 

Top laks og grøntsager med cajunolie.

Fordel smør på bagepladen. 

Bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil laksen er gennemstegt. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav citronyoghurt
4

Imens, skyl spinat.

Bland fraiche, et stort skvæt citronsaft og peber i en lille skål.

Tilsæt spinat
5

Tag færdigbagte grøntsager ud af ovnen, og vend med spinat.

Server
6

Anret laks, majs og kartofler på tallerkener.

Top majs med smør fra bagepladen.

Server med citronfraiche.