topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostepaneret sej

Ostepaneret sej

med ovnbagte kartofler og cæsarsalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi en fortolkning af den klassiske cæsarsalat, som kentegnes af den fantastiske dressing med mayonnaise, hvidløg og ost. Vi blander vores dressing med gulerod, æble og kål, og serverer vores cæsarsalat med sej paneret i panko og ost og sprøde ovnbagte kartofler.

Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Røget paprika

1 g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3211 kJ
Kalorier (kcal)767 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat77 g
Sukker18.4 g
Protein37.5 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav cæsardressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint. 

Bland mayonnaise, hvidløg, finrevet ost [2 tsk | 4 tsk], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered salat
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. 

Skær æble i 1/2 cm stave.

Bland gulerod, æble og kålblanding i en stor skål.

Paner fisk
4

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko [1/2 pose] og resterende finrevet ost i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Vend cæsardressing i skålen med salat.  

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler og fisk på tallerkener.

Server med cæsarsalat.