
Mild Thai kidney bean curry
with lemongrass rice and chilli oil
Tags:
Plant-based
•Hurtig
•Vegetarisk
•Mælkefri
•Klimavenlig
•Klimavenlig
Allergener:
Hvede
•Soja
•Gluten
•Jordnødder
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
1 pakke
Kidneybønner
200 ml
Kokosmælk
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Koriander
½ stk
Lime
150 g
Langkornede hvide ris
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Citrongræs
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Peberfrugt
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 g
Chiliflager
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
1.5 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ dl
Vand (trin 4)
•Stegepande
•Gryde
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6