Krydret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kyllingebryst

Krydret kyllingebryst

med sprød kålsalat og citrondressing

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

2 stk

Rødbede

4 g

Panamad

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Citron

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Spidskål, skåret

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

8 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2452 kJ
Kalorier (kcal)586 kcal
Fedt14.1 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker24.6 g
Protein48 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og rødbede uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered kylling
2

Imens, krydr kylling med salt og Panamad.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Bag kylling
3

Overfør kylling til bagepladen, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt, når rodfrugterne har 12 min tilbage.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
4

Imens, halver citron [½ stk, 2P].

Hak persille fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland spidskål, persille, æble og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Lav citrondressing
5

Bland fraiche, citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret rodfrugter, kylling og kålsalat på tallerkener. 

Server med citrondressing.