Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Agurk
1 stk
Hvidløgsfed
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
½ stk
Lime
½ tsk
Salt (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler
Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Krydr kylling med et nip salt, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt teriyakisauce, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat, og halver lime [½ stk, 2P].
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Bland sesamfrø, spinat, agurk, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Vend hvidløg og smør [1 spsk | 2 spsk] i gryden med færdig ris.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Server med sesam-agurkesalat og asiatisk mayonnaise.