topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kikærtegryde

Indisk kikærtegryde

med mango-fennikelsalat og frisk koriander

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Selleri
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Lime

½ stk

Fennikel

1 stk

Løg

4 g

Curry-on

4 g

Mild Mahal

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Røget paprika

200 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pakke

Kikærter

½ stk

Mango

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Mynte & koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3440 kJ
Kalorier (kcal)822 kcal
Fedt37.8 g
Mættet fedt18.2 g
Kulhydrat95 g
Sukker18.6 g
Protein18.2 g
Salt6.1 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6