topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med glaskålssalat og abrikosyoghurt

I aften går den kulinariske rejse til Indien, og vi frister med kylling som bliver fantastisk mør af at marineres i yoghurt og indiske krydderier. Spændende tilbehør er ris med smør og cashewnødder, en frisk glaskålsalat med mynte og spinat, og både sød og syrlig abrikosyoghurt.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Sennep
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

150 g

Langkornede hvide ris

8 g

Mild Mahal

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Glaskål, hvid

1 pose

Mynte

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2995 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt21.9 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat78 g
Sukker10.6 g
Protein48.5 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Hak cashewnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 2-3 min.

Tilsæt smør [1/2 spsk I 1 spsk], og lad smelte. Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Mariner kylling
2

Imens, bland kylling, salt og Mild Mahal i en mellemstor skål.

Tilsæt halvdelen af ​​yoghurt, og vend sammen.

Lav glaskålssalat
3

Skyl spinat.

Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm tern.

Hak mynte groft.

Bland spinat, glaskål, mynte, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P] på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav abrikosyoghurt
5

Imens, bland resterende yoghurt, abrikoschutney [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling og salat.

Server med abrikosyoghurt.