topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgspaneret kylling

Hvidløgspaneret kylling

med cajunkrydrede kartofler & salsa

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Her går vi all in på vores seneste yndlingskrydderi, og du hører jo, hvor godt det smager - cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldent-ristede kartofler, som du dypper i lækker aioli. Spis med salsa på friske grøntsager smagt til med lækker dressing.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

1 stk

Grøn tomat

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

1 pose

Bredbladet persille

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

1 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)381 kcal
Energi (kJ)1596 kJ
Fedt16.64 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat17.15 g
Sukker3.9 g
Protein38.93 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med halvdelen af Ay-Cajun-ba. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Forbered grøntsager
2

Hak tomat og persille fint. Hak peberfrugt fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to fryseposer på et andet skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.], resterende Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panering.

Steg kylling
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav tomatsalsa
5

Bland tomat, peberfrugt, persille, balsamico og sukker* (se ingrediensliste) i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener. Server med aioli.