Hurtig kyllingebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingebowl

Hurtig kyllingebowl

med syrlig tabbouleh og tørrede tranebær

Tabbouleh er en salat med bas af bulgur, som kan indeholde en masse spændende ingredienser. Vores skønne variant frister med agurk, spinat, tomat, persille, citron og tørrede tranebær. Vi bygger vores lynhurtige bowl med tabbouleh, krydret kylling og kølende yoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Sennep
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 g

Chiliflager

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2039 kJ
Kalorier (kcal)487 kcal
Fedt13.1 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat44.3 g
Sukker12.8 g
Protein45.1 g
Salt3.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, vend kylling med Hello Sunrise og chiliflager i en mellemstor skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

 

Forbered grøntsager
2

Skyl spinat.

Hak tomat, persille og agurk groft. 

Halver citron [½ stk, 2P].

Tilbered kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 4-5 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Vend agurk, spinat, tomat, persille, salt [1/2 tsk | 1 tsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og tranebær i gryden med bulgur lige inden servering.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret tabbouleh i dybe tallerkener.

Top med kylling og yoghurt.