Amerikansk 'fried chicken'-sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'fried chicken'-sandwich

Amerikansk 'fried chicken'-sandwich

med fritter og spinat-æble salat

I aften laver vi en skøn sandwich som vi fylder med stegt kylling paneret med panko og chili, og en cremet ranchdressing med fraiche, mayonnaise og hvidløg. Vi serverer vores sandwich med sprøde, hjemmelavede fritter og og en frisk salat med spinat, æble og olivenolie.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Selleri
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

300 g

Kartofler

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4114 kJ
Kalorier (kcal)983 kcal
Fedt41.4 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat99.1 g
Sukker16.7 g
Protein56.6 g
Salt5.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Tag smør ud af køleskabet. 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav ranchdressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål, og stil til side.

Lav salat
3

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Bland æble og spinat i en stor skål. Tilsæt olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] lige inden servering, og vend sammen.

Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P], og smør med smør [1 spsk | 2 spsk].

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Paner kylling
4

Krydr kylling med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland Hello Sunrise, chiliflager [½ pakke, 2P] og panko i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Imens, varm pølsebrød i ovnen i 2-3 min.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kylling sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret fritter og salat på tallerkener.

Smør brød med ranchdressing, og fyld med kylling. 

Server med resterende ranchdressing.