Cremet perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med stegt bacon og frisk spinat

Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, svampe og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, tern

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

200 g

Champignon

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2702 kJ
Kalorier (kcal)646 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat73.5 g
Sukker11.7 g
Protein28.5 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

Forbered grøntsager
2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak zucchini fint. Hak basilikum fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. 

Steg bacon og svampe
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Steg bacon og svampe i 2-3 min, og skru ned til middelhøj varme. Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt sojasauce og et stort nip peber*, og skru ned til middel varme.

Tilsæt perlecouscous
4

Tilsæt færdigkogt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af basilikum.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat, og vend indtil den er faldet sammen. Krydr med et nip peber*.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med resterende basilikum.