Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, svampe og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Zucchini
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, tern
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
200 g
Champignon
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.
Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak zucchini fint. Hak basilikum fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en stor stegepande på høj varme. Steg bacon og svampe i 2-3 min, og skru ned til middelhøj varme. Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt sojasauce og et stort nip peber*, og skru ned til middel varme.
Tilsæt færdigkogt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af basilikum.
Tilsæt spinat, og vend indtil den er faldet sammen. Krydr med et nip peber*.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med resterende basilikum.