Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, svampe og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Zucchini
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, tern
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
200 g
Champignon
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Bring vand [4 dl | 8 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær svampe i tynde skiver.
Hak zucchini fint.
Skyl spinat.
Hak basilikum fint.
Opvarm en stor stegepande på høj varme.
Steg bacon og svampe i 2-3 min, eller indtil gyldne, og sænk til middelhøj varme.
Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.
Tilsæt sojasauce og et stort nip peber.
Sænk til middel varme.
Tilsæt perlecouscous og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.
Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen.
Krydr med salt og peber.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener.
Top med basilikum.