Cremet perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med stegt bacon og frisk spinat

Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, svampe og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, tern

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

200 g

Champignon

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2892 kJ
Kalorier (kcal)691 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat84.5 g
Sukker11.6 g
Protein37.5 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [4 dl | 8 dl], grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.

Hæld overskydende vand fra.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær svampe i tynde skiver.

Hak zucchini fint.

Skyl spinat.

Hak basilikum fint.

Steg bacon og svampe
3

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg bacon og svampe i 2-3 min, eller indtil gyldne, og sænk til middelhøj varme.

Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min, eller indtil næsten bløde. 

Tilsæt sojasauce og et stort nip peber.

Tilsæt perlecouscous
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt perlecouscous og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], og rør rundt.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen. 

Krydr med salt og peber.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. 

Top med basilikum.