Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Middelhavsdrøm
280 g
Kyllingebryst
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 dåse
Tomatpuré
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
500 g
Kartofler
40 g
Rucola
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Tomat
15 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 4)
½ tsk
Sukker (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.