topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Classic chicken parmigiana

Classic chicken parmigiana

with tomato and balsamic salad

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Middelhavsdrøm

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 dåse

Tomatpuré

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

500 g

Kartofler

40 g

Rucola

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Tomat

15 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3584 kJ
Kalorier (kcal)857 kcal
Fedt31.6 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat88.3 g
Sukker14.4 g
Protein56.3 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.

2
3
4
5
6