topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ostepaneret kylling

med spaghetti i tomatsauce og rucolasalat

Server familiens perfekt bagt kylling, som paneres i panko og persille. Skønt tilbehør er spaghetti blandet med krydret tomatsauce med middelhavskrydderier og hvidløg. Vi serverer vores kylling og pasta med en frisk rucolasalat, toppet med en syrlig citrondressing.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 pose

Bredbladet persille

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Citron

40 g

Rucola

½ pakke

Hakkede tomater

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Løg

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3510 kJ
Kalorier (kcal)839 kcal
Fedt26.3 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat86.5 g
Sukker12.8 g
Protein59.4 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Hak persille fint.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en lille skål.

Bland panko, halvdelen af persille, halvdelen af finrevet ost og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden lille skål.

Krydr kylling med salt og peber, og vend i æg og derefter i panering.

Stil til side på en tallerken.

 

2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden. 

Imens, hak løg fint. 

Overfør stegt kylling til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 7-8 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kylling sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Kog pasta
3

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

 

4

Opvarm samme stegepande (skyl ikke af) på middel varme, og tilsæt en smule olivenolie ved behov..

Steg løg i 1-2 min, indtil gennemsigtig. 

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter, Middelhavsdrøm [½ pose, 2P], resterende persille, pastavand [1 dl | 2 dl], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og sukker [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

5

Imens, skyl rucola.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber sammen i en lille skål. 

6

Anret kylling og pasta på tallerkener.

Server med rucola, toppet med citrondressing.

Drys med resterende finrevet ost.