topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret kyllingepasta

Cajunkrydret kyllingepasta

med cremet mornaysauce og spicy chiliflager

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

4 g

Panamad

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Peberfrugt

½ g

Chiliflager

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2826 kJ
Kalorier (kcal)675 kcal
Fedt11.9 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker16.6 g
Protein52.8 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg kylling
2

Imens, hak peberfrugt groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, peberfrugt, løg, Panamad, Ay Cajun-ba, kyllingebouillon og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt pasta
3

Tilsæt tomatpuré, mornaysauce og pastavand [1/2 dl | 1 dl], sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.
Tilsæt pasta, og smag til med salt og peber.

Server
4

Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.
Drys med chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.