Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
4 g
Panamad
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Peberfrugt
½ g
Chiliflager
1 stk
Løg
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak peberfrugt groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, peberfrugt, løg, Panamad, Ay Cajun-ba, kyllingebouillon og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt tomatpuré, mornaysauce og pastavand [1/2 dl | 1 dl], sænk til middel varme, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.
Tilsæt pasta, og smag til med salt og peber.
Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.
Drys med chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.