Amerikansk 'hot honey'-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'hot honey'-kylling

Amerikansk 'hot honey'-kylling

med ranchdressing og syrlig kålsalat

I aften laver vi mad i ægte amerikansk stil. Vi steger cajunpaneret kylling og topper den derefter med 'hot honey' - honning blandet med sriracha. Samtidig laver vi fritter og syrlig kålsalat med citron. Ranchdressing er yderst populær i Amerika, og i dag laver vi vores egen med crème fraiche, purløg, mayonnaise og hvidløg.

Tags:
Nem
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Honning

10 g

Sriracha

½ stk

Citron

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4211 kJ
Kalorier (kcal)1007 kcal
Fedt43.7 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat104.1 g
Sukker31.1 g
Protein50.6 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav ranchdressing
2

Imens, hak purløg fint. 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Bland fraiche, purløg, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland honning og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en anden lille skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko, og overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
5

Imens, halver citron [½ stk, 2P].

Pisk citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk |1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Tilsæt kålblanding, og vend sammen.

Server
6

Anret kylling, kålsalat og fritter på tallerkener. 

Top kylling med honning.

Server med ranchdressing.