Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Amerikanske plantefarstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske plantefarstacos

Amerikanske plantefarstacos

med cremet rødkålsslaw og frisk forårsløg

Tags:
Plant-based
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Sulfitter
Soja
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Forårsløg

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Ketchup (step 3)

½ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3279 kJ
Kalorier (kcal)784 kcal
Fedt38.2 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker21.4 g
Protein26.3 g
Salt4.1 g

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6