topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikanske plantefarstacos

Amerikanske plantefarstacos

med cremet rødkålsslaw og frisk forårsløg

Tacotirsdag eller tacofredag? Du bestemmer! Vi steger plantefars og gulerod med cajunkrydderier, og tilsætter derefter ketchup, sennep og Worcestershire sauce. Vi laver en fantastisk rødkålsslaw med srirachamayonnaise, og så topper vi vores plantefarstacos med frisk forårsløg og tomat.

Tags:
Plantebaseret
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Æg
Sulfitter
Soja
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Forårsløg

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Løg

2 stk

Tomat

150 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod, Julienne

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 2)

2 spsk

Ketchup (step 3)

½ dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2902 kJ
Kalorier (kcal)694 kcal
Fedt23.3 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat85.4 g
Sukker23 g
Protein27.9 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg plantefars
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, gulerod og løg med salt [1/2 tsk | 1 tsk], Ay Cajun-ba og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Steg plantefars
2

Imens, hak tomat groft.

Snit forårsløg fint.

Pisk srirachamayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber sammen i en mellemstor skål.

Tilsæt rødkål, og vend sammen.

Lav sauce
3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], Worcestershire sauce og vand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
4

Fyld tortillabrød med plantefars og rødkålsslaw. 

Top med tomat og forårsløg.