
Amerikanske plantefarstacos
med cremet rødkålsslaw og frisk forårsløg
Tags:
Plant-based
Allergener:
Gluten
•Hvede
•Sennep
•Sulfitter
•Soja
•Byg
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Forårsløg
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Løg
2 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
75 g
Rødkål, skåret
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Ketchup (step 3)
½ dl
Vand (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 4)
•Stegepande
•Rivejern
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6