topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Al pastor burrito

med tomatsalsa, guacamole og tortillachips

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Langkornede hvide ris

1 pose

Koriander

300 g

Pulled pork

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ dåse

Ananasskiver

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

1 stk

Tomat

100 g

Enchiladasauce

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Avocado

½ stk

Lime

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5417 kJ
Kalorier (kcal)1295 kcal
Fedt58.7 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat141.4 g
Sukker25.3 g
Protein43.7 g
Salt7.2 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Bring vand [3 dl | 5 1/2 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, hak tomat fint.

Bland tomat, enchiladasauce, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

4

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint.

Dræn ananas [1/2 pakke, 2P], og hak groft.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.

5

Hak koriander fint.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Stil halvdelen af ris til side, og vend koriander i den anden halvdel.

Fyld tortillas med korianderris, pulled pork, rødløg og ananas, og rul sammen til burritos.

Skær burritos i halve. 

6

Anret burritos på tallerkner.

Server med guacamole, salsa, fraiche og tortillachips.