Yoghurtmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Yoghurtmarineret kylling

Yoghurtmarineret kylling

med honningbagte grøntsager og perlecouscous

I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i Mamas Favorit og yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

12.5 g

Honning

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

4 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3009 kJ
Kalorier (kcal)719 kcal
Fedt17.6 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat84.4 g
Sukker23.5 g
Protein49.1 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Halver cherrytomater.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil bløde.

Mariner kylling
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær citron i både.

Bland kylling, Mamas Favorit, hvidløg, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], yoghurt [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Kog perlecouscous
3

Bring vand [4 dl I 8 dl], kyllingebouillon og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.

Hæld overskydende vand fra.

Steg kylling
4

Smelt smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage.

Steg kylling og marinade i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland couscous
5

Imens, hak persille fint.

Bland persille og resterende yoghurt [150g | 300g] i en lille skål. 

Vend persilleyoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous. 

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener.

Server med citronbåde.