I aften frister vi med saftige kyllingestrimler, som marineres i Mamas Favorit og yoghurt, og derefter steges til perfektion. Imens kyllingen marineres, laver du en fantastisk salat med perlecouscous og persille. Server med honningsbagte grøntsager og hakket persille, og så kan den kulinariske fest begynde!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
170 g
Perlecouscous
(Indeholder: Hvede, Gluten)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Gulerod
4 g
Kyllingebouillon
12.5 g
Honning
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
125 g
Cherrytomater
1 stk
Rødløg
1 stk
Citron
½ tsk
Salt (trin 2)
4 dl
Vand (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Smør (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.
Halver cherrytomater.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [1/2 pakke, 2P] og en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil bløde.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær citron i både.
Bland kylling, Mamas Favorit, hvidløg, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], yoghurt [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Bring vand [4 dl I 8 dl], kyllingebouillon og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Smelt smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme, når perlecouscousen har 10 min tilbage.
Steg kylling og marinade i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak persille fint.
Bland persille og resterende yoghurt [150g | 300g] i en lille skål.
Vend persilleyoghurt i gryden med færdigkogt perlecouscous.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret perlecouscous, grøntsager og kylling i dybe tallerkener.
Server med citronbåde.